Το Παιδικό Δωμάτιο σε πρώτο πλάνο!!  


Ασφάλεια, ευρυχωρία και χρώμα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διαθέτει ένα παιδικό δωμάτιο, προκειμένου το παιδί σας να μπορεί να παίξει άνετα, χωρίς φόβο, και να το εμπνέει το περιβάλλον. Η διαμόρφωση του παιδικού δωματίου είναι ζήτημα που χρήζει ιδιαίτερης προσοχής και μελέτης.

Από τους πρώτους μήνες της ζωής του, το παιδί πρέπει να έχει την δυνατότητα να έρθει σε επαφή με όσα περισσότερα χρώματα μπορεί. Τόσο για να τα γνωρίσει και να τα αναγνωρίζει, όσο και για να πυκνώσουμε τα ερεθίσματα που θα κεντρίζουν το ενδιαφέρον του κυρίως για το δικό του χώρο. Οι αποχρώσεις των χρωμάτων στους τοίχους του βρεφικού δωματίου παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην καλή ψυχολογία τόσο του παιδιού όσο και τη δική μας.

Η ασφάλεια του παιδικού δωματίου πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Επιβάλλεται η χρήση Χρωμάτων υψηλής ποιότητας, χωρίς οσμές, χωρίς βλαβερές ουσίες και με οικολογικό χαρακτήρα.

Παράλληλα η αντοχή τους στην καθημερινή καταπόνηση από ένα παιδί και στο συχνό «πλύσιμο», επιβάλλεται τόσο από πλευράς ασφάλειας όσο και από πλευράς κόστους. Η Vitex με γνώμονα το παιδί και τις ανάγκες του, δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα ότι δεν περιέχουν βλαβερές ουσίες, μεγάλης αντοχής με οικολογικό προσανατολισμό τα οποία φέρουν το οικολογικό σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φιλικά προς το περιβάλλον και κυρίως με μεγάλη δυνατότητα χρωματικών επιλογών. Και δεν σταματάμε εκεί.

Διαλέγουμε για εσάς και σας προτείνουμε τις καλύτερες λύσεις για να δημιουργήσετε τον ιδανικό κόσμο των παιδιών σας αντικατοπτρίζοντας τον ψυχισμό τους κι εξάπτοντας τη φαντασία τους. Συνεργαζόμαστε με το Imaginary Rooms.

Λίγα Λόγια για το Imaginary Rooms

 

Το "Imaginary Rooms" αποτελεί το πετυχημένο πάντρεμα αρχιτεκτονικής, street art και κόμιξ με την αστείρευτη φαντασία και την ειλικρινή αφέλεια που χαρακτηρίζει την παιδική ηλικία. Στόχος είναι η δημιουργία μοναδικών παιδικών δωματίων, σχεδιασμένων με βάση την ψυχοσύνθεση του ιδιοκτήτη. Απαραίτητη διαδικασία πριν από τη διαμόρφωση του χώρου αποτελεί η συνέντευξη με την οικογένεια, με πρωταγωνιστή τον μικρό super hero, που κατοικεί στο δωμάτιο-κόσμο.

 

Πρωτεύουσα σημασία έχουν η ενεργοποίηση της φαντασίας και η εξέλιξη υπαρχουσών ιδεών και δεξιοτήτων.

Η εικονογράφηση αγαπημένων τραγουδιών, η σύνθεση μελωδιών και η ενσωμάτωσή τους στην τοιχογραφία από την ίδια τη μητέρα, (ως συμβολική πράξη), η διασκευή και αλλαγή της κλίμακας των ζωγραφιών των ίδιων των παιδιών ή η αποτύπωση των ίδιων των μικρών κατοίκων στον τοίχο σαν πρωταγωνιστικές φιγούρες με δόση χιούμορ και αυτοκριτικής (ναι, τα παιδιά κάνουν αυτοκριτική προς έκπληξη όλων μας) αποτελούν concept επιμέρους διαμορφώσεων.

Οι εργασίες ζωγραφικής του παιδικού δωματίου διαρκούν περίπου τρεις ημέρες, ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι χρησιμοποιούνται μόνο οικολογικά πλαστικά χρώματα της Vitex με βάση το νερό που έχουν ελεγχθεί, είναι ακίνδυνα και ειδικά για τα παιδιά

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP