Η Druckfarben Ελλάς ιδρύθηκε το 1970 και τώρα αποτελεί όμιλο εταιρειών με διεθνή παρουσία. 
Οι κύριες δραστηριότητες της εταιρείας περιλαμβάνουν την παραγωγή και διανομή:
- Οικοδομικών χρωμάτων (παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών)
- Μελανιών εύκαμπτης συσκευασίας (flexography & rotogravure)
- Μελανιών γραφικών τεχνών (offset, printing consumables & printing systems) – από το 2012 σε συνεργασία με την εταιρεία Sun Chemical για την περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.
Τα κεντρικά γραφεία της Druckfarben βρίσκονται στον Ασπρόπυργο Αττικής, σε ιδιόκτητο οικόπεδο 40.000 m2. Η εταιρεία διαθέτει 4 παραγωγικές μονάδες, 3 από αυτές στην Ελλάδα και 1 στη Ρουμανία, έχει θυγατρικές εταιρείες στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Κύπρο και τη Νιγηρία, δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε πάνω από 20 χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Νιγηρία και η Β. Αφρική και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών. Η KRAFT, με στόχο την ηγετική θέση στον χώρο των οικοδομικών χρωμάτων, επενδύει συνεχώς στην έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, στη συνεχή αναβάθμιση των υπαρχόντων σειρών, καθώς και στην προσφορά ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών. 
Μέσα από την ολοκληρωμένη γκάμα ποιοτικών και επωνύμων προϊόντων που διαθέτει, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις βαφής, για προστασία και διακόσμηση όλων των επιφανειών, ακόμα και για εξειδικευμένες ανάγκες, ικανοποιώντας και τις υψηλότερες απαιτήσεις.
Έχοντας αναπτυγμένη περιβαλλοντική συνείδηση και κοινωνική ευαισθησία, προωθεί προϊόντα φιλικά προς τον χρήστη και το περιβάλλον, ενώ ταυτόχρονα, μέσω Συστήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης Αποβλήτων, βελτιώνει την Περιβαλλοντική της επίδοση, κατά την ανάπτυξη, την παραγωγή και διανομή των προϊόντων της.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP