Ψυχρό γαλβάνισμα

Προσφέρει αντισκωριακη καθοδική προστασία για όλες τις μεταλλικές κατασκευές. Είναι καλός αγωγός του ηλεκτρισμού και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επιδιόρθωση και συντήρηση ‘’λευκών” μετάλλων και επιφανειών θερμού γαλβανίσματος. Είναι κατάλληλο για δεξαμενές, μεταλλικά σιλό, σωληνώσεις, εξατμίσεις αυτοκινήτων, κάγκελα, τρέιλερ, κ.λπ.

SIZE: 400ml
zink 
 

Βινυλικά – Δέρματος

Χρώματα ειδικών εφαρμογών για τη βαφή συνθετικών δερμάτων, καθώς και εύκαμπτων πλαστικών. Είναι ανεξίτηλα, έχουν εξαιρετική αντοχή σε τριβές, ξυσίματα και, γενικά, οποιαδήποτε καταπόνηση. Ενδείκνυνται για τη βαφή ταμπλό αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και για τιμόνια, σέλες κ.λπ. Ακατάλληλα για φυσικά δέρματα.

SIZE: 400ml
 
 

Διαφανή βερνίκια ξύλου

Βερνίκια γυαλιστερά ή σατινέ για κάθε ξύλινη επιφάνεια. Ιδανικά για το φρεσκάρισμα παλαιών βερνικιών, καθώς επίσης και για το βερνίκωμα ζωντανών ξύλων.

SIZE: 400ml
transparent_wood_varnish

Διαφανές ακρυλικό βερνίκι

Βερνίκι άχρωμο ενός συστατικού, ιδιαίτερα ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες. Μοναδικό για το τελικό φινίρισμα, την κάλυψη ατελειών, το γυάλισμα ακρυλικών χρωμάτων μονής και διπλής επίστρωσης και, γενικά, όλων των παλαιών χρωμάτων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια όπως πέτρα, μέταλλο, ξύλο, κ.λπ.

SIZE: 400ml
transparent_acrylic_varnish
 

Χρωματιστά βερνίκια ξύλου

Τα χρωματιστά βερνίκια ξύλου είναι ιδανικά για τη βαφή και προστασία ξύλινων επιφανειών. Είναι ταχυστέγνωτα και το φιλμ που δημιουργούν είναι ανεξίτηλο και ιδιαίτερα ανθεκτικό σε όλες τις καταπονήσεις. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε άβαφα ξύλα, καθώς επίσης και για φρεσκάρισμα παλιών βερνικιών. Έχουν εντυπωσιακή εφαρμογή σε έπιπλα μπαμπού, διακοσμητικά, ξύλινες πόρτες, παντζούρια, κ.λπ. Διατίθενται σε 8 αποχρώσεις.

SIZE: 400ml
tinted_wood
 
 
 

Σμάλτο

Χρώμα κατασκευασμένο από ειδικές ακρυλικές ρητίνες, ώστε να έχει ισχυρή πρόσφυση, καλυπτικότητα, γυαλάδα και ασύγκριτη αντοχή. Είναι ιδανικό για το φρεσκάρισμα όλων των λευκών συσκευών όπως ψυγεία, θερμοσίφωνες, πλυντήρια, απορροφητήρες, κ.λπ.

SIZE: 400ml
smalto
 
 

Πορσελάνης

Πρωτοποριακό προϊόν με το οποίο μπορούμε πολύ εύκολα να βάψουμε όλα τα είδη υγιεινής που είναι φθαρμένα από τον χρόνο και να τα κάνουμε να φαίνονται σαν καινούρια. Η ευχρηστία του, οι τεράστιες αντοχές του σε όλες τις συνθήκες και η άριστη σχέση κόστους – απόδοσης, το καθιστούν τέλεια λύση για πολλές εφαρμογές. Ιδανικό για μπάνια, νιπτήρες, κ.λπ. Οι προς βαφή επιφάνειες πρέπει να είναι εντελώς στεγνές, καθαρές από σκόνες και κατάλοιπα για 24 ώρες.

SIZE: 400ml
porcelain
 
 

Μεταλλικά

Τα μεταλλικά χρώματα είναι τα πλέον σκληρά και ανθεκτικά στις οποιεσδήποτε συνθήκες. Περιέχουν μεταλλικά στοιχεία, με αποτέλεσμα έντονο εφέ. Η σύνθεσή τους τα κάνει να έχουν απαράμιλλες δυνατότητες πρόσφυσης και αντοχής. Ιδανικά για μοτοσικλέτες, κράνη, ποδήλατα και για κάθε επιφάνεια που θέλουμε να δώσουμε σατινέ μεταλλική απόχρωση.

SIZE: 400ml
metallic
 
 

Διαφανές βερνίκι μετάλου

Εφαρμόζεται σε άβαφα και βαμμένα μέταλλα, μετά από δοκιμή. Προστατεύει από τις διαβρώσεις και ομορφαίνει κάθε μεταλλική επιφάνεια όπως μπρούντζο, χαλκό, λευκοσίδηρο, κ.λπ.

SIZE: 400ml
metal_varnish
 
 

Υψηλής θερμοκρασίας

Χρώματα κατασκευασμένα από ειδικές ρητίνες και χρωστικές μεγάλης αντοχής στις υψηλές θερμοκρασίες. Από εργαστηριακές έρευνες, έχει προκύψει ότι είναι τα καλύτερα στην κατηγορία τους, με μοναδικές ιδιότητες. Χρησιμοποιούνται σε επιφάνειες που αναπτύσσεται θερμοκρασία έως 700°C, όχι όμως σε επιφάνειες που έρχονται σε άμεση επαφή με φλόγα. Είναι ιδανικά για εξατμίσεις αυτοκινήτων – μοτοσυκλετών, σόμπες, ψησταριές, διακοσμητικά τζακιού, κ.λπ. Σε 4 αποχρώσεις.

SIZE: 400ml
high_heat
 
 

Φθορίζοντα

Περιέχουν εξαιρετικής φωτεινότητας αντανακλαστικά υλικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν στο σκοτάδι με την ελάχιστη δέσμη φωτός. Τα χρησιμοποιούμε για να τονίσουμε ή να τραβήξουμε την προσοχή σε κάτι, από μεγάλη απόσταση, ιδιαίτερα την νύχτα. Το πλεονέκτημα αυτό τα κάνει να έχουν άπειρες εφαρμογές, τόσο για την επισήμανση κινδύνου, όσο και για το βάψιμο αντικειμένων προβολής όπως πυροσβεστικά οχήματα, ασθενοφόρα, πινακίδες σήμανσης, κολονάκια δρόμων, επιγραφών, κ.λπ. Πριν την εφαρμογή του απαιτείται η χρήση λευκού ασταριού. Μετά το στέγνωμα συνιστάται το πέρασμα ενός βερνικιού για μεγαλύτερη προστασία. Σε πέντε αποχρώσεις.

SIZE: 400ml
fluorescent
 
 

Chrome & Gold effect

Τα Chrome και Gold Effect (χρώμιο, χρυσό) είναι σπρέυ διακόσμησης με εξαιρετική γυαλάδα και στιλπνότητα. Εφαρμόζονται σε αποξηραμένα φυτά, κηροπήγια, κορνίζες και, γενικά, σε διακοσμητικά αντικείμενα όπου θέλουμε να δώσουμε έντονο μεταλλικό εφέ και λαμπρότητα.

SIZE: 400ml
chrome_gold_effect
 
 

Αλουμινίου

Ειδική σύνθεση για τη βαφή αλουμινένιων επιφανειών, εναρμονισμένη με τις αποχρώσεις ηλεκτροστατικής βαφής στις κατασκευές αλουμινίου. Εφαρμόζεται και σε άβαφες επιφάνειες. Η αποτελεσματικότητά του, όσον αφορά την πρόσφυση, την αντοχή, τη γυαλάδα και τη στιλπνότητα, είναι εντυπωσιακή. Ιδανικό για τα κουφώματα του σπιτιού. Οι 3 αποχρώσεις ταιριάζουν με τις βαφές αλουμινίου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν αστάρι για να υποδεχτούν οποιοδήποτε χρώμα.

SIZE: 400ml
aluminium
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

TPL_GK_LANG_LOGIN_POPUP